VERTROUW OP DE EXPERTISE VAN SONO-INVEST

Van bij onze aankoop wordt er zwaar ingezet op kwaliteit van de basisstructuur met oog op ruimte, licht en comfort. Wanneer een woning aan deze voorwaarden voldoet, wordt er een ontwerp opgemaakt waar sfeer, authenticiteit en duurzaamheid voorop staat. We renoveren zowel woningen waarvan we het authentiek karakter behouden als moderne stadswoningen. Vakmanschap: De bekwaamheid en betrouwbaarheid van onze professionele aannemers zorgt ervoor dat alles correct en volgens de kunst wordt afgeleverd zodat u op korte én lange termijn op beide oren kan slapen.

We waken over de impact op de omgeving door o.a. de afvalberg te beperken en te sorteren. Verder maken we gebruik van energiezuinige toestellen en bovenal het energiezuinig maken van de woning zelf.

Door de jarenlange ervaring van coördinatie en planning kan het SONO team deze waarden op een snelle manier in de praktijk omzetten. Van begin tot einde zorgen wij voor een totale renovatie volgens een strakke planning. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen een betaalbare kwaliteitsvolle woning te kunnen aanbieden.

De passie en de ambities is er en we zijn klaar voor de verdere uitbreiding van ons bedrijf!

ONS CONCEPT

U wordt eigenaar van een professioneel gerenoveerde woning dat voldoet aan alle hedendaagse normen.

concept

VOLLEDIG ZORGELOOS CONCEPT

Van begin tot einde zorgen wij voor een totale renovatie (vernieuwbouwing) volgens een strakke planning. Wanneer u een woning heeft aangekocht kunt u op beide oren slapen zonder zich zorgen te maken.

concept

PROFESSIONEEL GERENOVEERD

Door te werken met professionele aannemers kunnen we de kwaliteit leveren waar we voor staan. Alles wordt correct & volgens de kunst afgeleverd zodat u zich nergens zorgen hoeft over te maken.

concept

OP MAAT VAN DE WONING

We bekijken iedere woning voor de start en laten het ontwerp afhangen van de woning zelf. Geen massa productie bij ons, wel moderne of authentieke gerenoveerde woningen. Voor elk wat wils.

concept

CREATION BY RENOVATION

Door de doorgedreven renovatie van iedere project creëert Sono invest een THUIS voor zijn toekomstige bewoners. Het creëren van dit gevoel is niet voor niets onze slogan.

Geïnteresseerd in het aankopen van een woning?
Ontdek snel alle projecten.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN