Verkocht. Prachtige burgerwoning met stadsterras 3slpk’s + ruime zolderkamer

VERKOCHT! Deze ruime woning bestaat uit:

Gelijkvloers: inkom met apart toilet en ruimte voor een fietsberging of vestiaire te creëren. Dubbele leefruimte met aansluitend de open geïnstalleerde keuken met eiland die uitkijkt op het zonneterras. Aansluitend is er ook een wasplaats voorzien met aansluiting voor wasmachine + een  kelder.

Op de 1e verdieping vindt u een master slaapkamer van maar liefst 22m² alsook  badkamer met inloopdouche, ligbad en WC + dubbel lavabomeubel.

Op de 2e verdieping vindt u een 2e masterslaapkamer van 22m² en een 3e slpk van 12m². Deze zeer ruime kamers bieden de mogelijkheid om een dressing te creëren. Als afsluiter biedt deze woning ook nog een zolderkamer van 20m².

Kortom, deze woning heeft geen gebrek aan ruimte. Grootste troeven van dit pand zijn de hoge plafonds met unieke sfeer, veel ruimte, lichtinval en een uitstekende ligging in het hartje van Ledeberg en nabij het Park “De Vijvers”,  in de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer, scholen, winkels, vlotte verbinding met E17/E40 en op fietsafstand van Gent-centrum.

BEZOEKEN KAN NA AFSPRAAK: 0495/10.83.96

SPECIFICATIES

Locatie: Ledeberg

Alle info en bezichtigingen Bel 0495/10.83.96

 

Extra troeven: 3 zeer ruime slpk's, hoge plafonds, lichtinval, mobiscore van 89%

 

VERKOCHT!

Weet u van een woning dat binnenkort beschikbaar komt?
Indien wij deze aankopen, ontvangt u een attentie.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.