Ruime woning in Mariakerke met 4 slpk’s en zuidgerichte tuin!

Deze prachtige woning bevindt zich op een rustige locatie, ideaal gelegen nabij een fietsroute en het natuurpark Bourgoyen. De woning beschikt over maar liefst 4 ruime slaapkamers , 2 moderne badkamers, 2 gastentoiletten en zuid gerichte tuin waardoor er voldoende ruimte is voor een groot gezin of mensen die op zoek zijn naar veel ruimte.

Bij binnenkomst betreed je een ruime inkomhal met een eerste gastentoilet. Aangrenzend vindt u een aangename, lichtrijke leefruimte waar u kunt genieten van het natuurlijke licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt uit de zuid gerichte tuin en waar de open keuken centraal staat.

Daarnaast beschikt de woning over een apart bureau, ideaal voor thuiswerken of studeren.

Op de 1e verdieping bevindt zich een praktische wasberging, masterbedroom, ruime badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en vrijstaand bad, 2e gastentoilet en een 2e slaapkamer.

Op de 2e verdieping bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en 2e badkamer met inloopdouche en lavabomeubel.

Een van de grootste troeven van deze woning is de zuidgerichte tuin. Hier kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van de zon. De ligging nabij het natuurpark Bourgoyen en de fietsroute maakt deze woning perfect voor natuurliefhebbers en actieve gezinnen.

Kortom, deze woning combineert comfort, zee van ruimte en een ideale ligging, wat het een perfecte plek maakt om wonen en werken te kunnen combineren.

Wenst u deze woning te bezoeken? Maar dan snel een afspraak

SPECIFICATIES

 

Grootste troeven: Zuidgerichte tuin, rustige ligging, 4 slpk's, 2 badk. 2 gastentoiletten, aparte bureauruimte

 

Prijs op aanvraag

Weet u van een woning dat binnenkort beschikbaar komt?
Indien wij deze aankopen, ontvangt u een attentie.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.